Gezamenlijke Onderzoeksprojecten

Bilaterale Onderzoeksamenwerking Brazilië

Het FWO bereikte een overeenkomst met de ‘National Council for Scientific and Technological Development’ (CNPq) voor het financieren van nieuwe onderzoeksprojecten in een aantal wetenschappelijke domeinen.

» Lees meer

Bilaterale Onderzoeksamenwerking China

Doel? Het FWO wil internationale samenwerking, als hefboom voor excellentie, volop stimuleren. Daarom sluit het FWO met een aantal landen ee…

» Lees meer

Bilaterale Onderzoeksamenwerking Ecuador

Het FWO bereikte een overeenkomst met het onderzoeksfonds SENESCyT (Secretaría Nacional de Educación Superior, Ciencia, Tecnología e Innovación) voor het financieren van nieuwe onderzoeksprojecten in verschillende domeinen.

» Lees meer

Bilaterale Onderzoekssamenwerking Québec

Het FWO bereikte een overeenkomst met het onderzoeksfonds ‘Fonds de Recherche de Québec’ (FRQ) voor het financieren van nieuwe onderzoeksprojecten.

» Lees meer

Bilaterale Onderzoeksamenwerking Vietnam

Het FWO bereikte een overeenkomst met het onderzoeksfonds ‘National Foundation for Science and Technology’ (NAFOSTED) voor het financieren van nieuwe onderzoeksprojecten.

» Lees meer

Bilaterale Onderzoeksamenwerking Zuid-Afrika

Doel? Het FWO wil internationale samenwerking, als hefboom voor excellentie, volop stimuleren. Daarom sluit het FWO met een aantal landen e…

» Lees meer