Climate Launch Pad competition 2017

22/03/2017 14:31

Wij zoeken cleantech helden! Counter klimaatverandering met jouw idee!

Ligt klimaatverandering jou na aan het hart? Heb je een fris, innovatief of gedurfd idee om dit aan te pakken en wil je dit graag in actie omzetten? Of er je eigen zaak mee uitbouwen? Neem dan zeker deel aan Climate Launch Pad 2017! (www.climatelaunchpad.org)

CLP2017 is wereldwijd de grootste wedstrijd voor innovatieve cleantech ideeën. Deelnemers uit meer dan 30 Europese landen strijden voor de eerste plaats in deze uitdagende competitie. VITO is coördinator voor de Belgische deelnemers. Alle inzendingen worden beoordeeld op basis van volgende criteria: duurzaamheid, impact op klimaatverandering, groeipotentieel, vaardigheden en enthousiasme. Iedereen die gelooft in zijn of haar onderzoek en die droomt van een eigen zaak kan deelnemen (studenten, jonge ondernemers, onderzoekers, starters …). Dien je baanbrekende idee in vóór 1 mei 2017.

Lees meer: https://vito.be/nl/nieuws-evenementen/nieuws/ClimateLaunchpad-genereert-meer-dan-1000-nieuwe-cleantech-ideeen-om-klimaatverandering-aan-te-pakken