ESOF 2018 Travel Grants – Sharing science: towards new horizons

16/02/2018

Het tweejaarlijkse Euroscience Open Forum ESOF zal plaatsvinden in de stad Toulouse van 9 tot 14 juli 2018. 

ESOF 2018 werd opgebouwd rond het thema “Sharing science: towards new horizons”. De sessies behandelen de ‘hot topics’ van de wetenschap en enkele belangrijke beleidsthema’s.

ESOF slaagt er in om telkens journalisten, jonge onderzoekers, beleidsmakers en politici en het grote publiek samen te brengen.

Net als voor de voorbije edities, heeft ESOF een speciaal carrière programma en biedt het jonge onderzoekers een unieke gelegenheid om kennis te maken met internationaal toonaangevende onderzoekers binnen en buiten hun gebied.

Ook dit jaar stuurt het FWO een groep jonge onderzoekers naar ESOF 2018 in Toulouse om deze unieke ervaring mee te maken. Het vertrek staat gepland voor 9 juli 2018 en de terugkomst voor 13 juli 2018.

Wil je kans maken op een travel grant naar ESOF 2018 in Toulouse?

Simpel. Je vult allereerst het formulier in met jouw gegevens. Vervolgens maak je een origineel filmpje of animatie waarin je jouw onderzoek uitlegt. Het filmpje of animatie stuur je samen met het ingevulde formulier op naar communicatie@fwo.be. De wedstrijd is verlegnd tot 22 mei 2018.

Meer informatie over de editie ESOF 2018 kan je vinden op de volgende link: https://www.esof.eu/en/home.html