Gezamenlijke Onderzoeksprojecten

Bilaterale Onderzoeksamenwerking Brazilië (Staat São Paulo)

Het FWO ondertekende in maart 2018 een overeenkomst met de São Paulo Science Foundation (FAPESP) voor het financieren van nieuwe onderzoeksprojecten in fundamenteel onderzoek en dit in alle disciplines.

» Lees meer

Bilaterale Onderzoeksamenwerking China

Het FWO ondertekende in november 2017 een overeenkomst met het onderzoeksfonds ‘National Natural Science Foundation of China’ (NSFC) voor het financieren van nieuwe onderzoeksprojecten.

» Lees meer

Bilaterale Onderzoekssamenwerking Québec

Het FWO bereikte een overeenkomst met het onderzoeksfonds ‘Fonds de Recherche de Québec’ (FRQ) voor het financieren van nieuwe onderzoeksprojecten.

» Lees meer

Bilaterale Onderzoekssamenwerking Rusland

Het FWO ondertekende in mei 2018 een overeenkomst met de Russian Science Foundation (RSF) voor het financieren van nieuwe onderzoeksprojecten in fundamenteel onderzoek en dit in alle disciplines.

» Lees meer

Bilaterale Onderzoeksamenwerking Vietnam

Het FWO bereikte een overeenkomst met het onderzoeksfonds ‘National Foundation for Science and Technology’ (NAFOSTED) voor het financieren van fundamentele onderzoeksprojecten.

» Lees meer

Bilaterale Onderzoeksamenwerking Zuid-Afrika

Het FWO bereikte een overeenkomst met de ‘National Research Foundation’ (NRF) voor het financieren van gezamenlijke fundamentele onderzoeksprojecten in alle disciplines.

» Lees meer