Skip to content
Login E-loket

#YESFWO – Algemene voorwaarden

We zijn fan van jouw onderzoek. Daarom vragen we je om via sociale media foto’s van of over jouw onderzoek te delen. De leukste foto’s delen wij graag via onze website (fwo.be) of via onze eigen sociale mediakanalen en nieuwsbrieven.

Door ons verzoek te beantwoorden met de hashtag #yesfwo en ons te taggen met @FWOVlaanderen en #fwovlaanderen, geef je:

  • FWO de toelating om je foto te gebruiken voor de promotie van wetenschappelijk onderzoek, waaronder de #fwovlaanderen-pagina op onze website, nieuwsbrieven en sociale media
  • FWO de toelating om je foto te gebruiken tot je die toelating herroept

Je krijgt dan:

  • Zichtbaarheid voor je onderzoek op onze kanalen en onze website (www.fwo.be)
  • Alle credits voor je eigen foto: je socialemediakanaal zal worden gelinkt en/of je naam zal worden vermeld
  • De mogelijkheid om de door jou verleende toelating op elk moment te herroepen

Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verleen je FWO een niet-exclusieve, royaltyvrije en wereldwijde licentie om je foto te gebruiken en te delen voor de promotie van wetenschappelijk onderzoek, met inbegrip van het recht om je foto's te reproduceren, distribueren, veranderen en bewerken. Je erkent en garandeert dat je de rechten op het ingediende materiaal in handen hebt, en dat je de toestemming hebt van alle personen die op de foto's staan. De foto zal op elk moment jouw eigendom blijven en de verleende toelating kan worden ingetrokken.

Herroeping van toelating

Als je je toelating wilt herroepen, stuur je ons een e-mail naar communicatie@fwo.be; we zullen je foto dan binnen 14 dagen verwijderen uit onze digitale kanalen. Als we je foto hebben gebruikt in één van onze nieuwsbrieven, kan de foto niet worden verwijderd, maar we zullen hem dan later niet meer opnieuw gebruiken.

We kijken ernaar uit om jouw foto's en jouw passie voor wetenschap te delen.